Trenger du noen å snakke med?


Ansatte i kirken er tilgjengelig for en prat når du trenger det. Vi har taushetsplikt, enten du vil ringe, chatte eller ha en videosamtale. Ingenting er for lite eller for stort å snakke om, det er rom for deg, ditt liv og dine spørsmål.

 

I blant er det godt å senke tempoet og prate med noen. I kirken kan du dele, spørre, undre, klage, gråte eller le, ja komme med det du er opptatt av. Det er plass til hele livet, slik det er. Du kan dele personlige ting, tanker om tvil og tro eller bare snakke litt. 

Snakk med noen der du bor

Kirken der du bor har ansatte som gjerne vil prate med deg. I løpet av året snakker vi med mange som opplever sorg, folk som strever psykisk og med folk som trenger hjelp til å sortere tankene sine. Vi har taushetsplikt, slik at du kan være trygg på å dele det du ønsker. 

Enten du vil prate på telefon, ta en videosamtale eller møtes inne eller ute - ta kontakt med kirken der du bor! Skriv inn adressen din i søkefeltet nede på denne siden og trykk søk. Da vil du få opp hvilken kirke du tilhører, og hvordan du kan komme i kontakt. 

Chat med noen i nettkirken

Nettkirken er tilgjengelig uansett hvor du er. Går du til nettkirken.no kan du chatte med en kirkelig ansatt, en til en. Du finner oversikt over hvem som er tilgjengelig på hvilke tider, ved å trykke på chatkalender i menyen til høyre. 

Nettkirken har prester og diakoner som er gode samtalepartnere, og er pålagt taushetsplikt. Du kan velge om du vil være anonym eller oppgi navn - og du kan dele det du har på hjertet. 

 

 

 

Tilbake